Retourneren bij Poortenhekwerk.nl

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product ongebruikt met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Poortenhekwerk.nl geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@poortenhekwerk.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@poortenhekwerk.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Stappen Retourbeleid:

  1. Verpak het product zorgvuldig
  2. Voeg uw order/factuur toe aan het pakket
  3. Verstuur uw product retour naar:

Poortenhekwerk.nl
Nagelhoutstraat 45
7451ED Holten

Zodra Poortenhekwerk.nl het pakket retour heeft ontvangen zal het eerst op gebreken gecontroleerd worden. Is het in oorspronkelijke staat dan zal Poortenhekwerk.nl het bedrag crediteren en het tevens per mail bevestigen.