Bent u op zoek naar een een nieuwe houten toegangspoort? Dan zijn de poorten van Poort en Hekwerk een uitstekende keus! Onze houten toegangspoorten dragen zowel bij aan de uitstraling van uw erf als de veiligheid ervan. Erg bepalend bij toegangspoorten als deze, is de kwaliteit van het gebruikte hout. Binnen ons bedrijf maken we enkel gebruik van Slavonisch eikenhout. Met deze houtsoort uit Rusland en Oekraïne bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Een houten toegangspoort van Poort en Hekwerk is daardoor altijd een goede keus.
Houten-toegangspoort-1800x813

Houten toegangspoorten voor iedereen

Bent u benieuwd naar een overzicht van onze toegangspoorten? Via de webshop vindt u meer informatie over al onze poorten. Hier kunt u zelf kiezen welke maat poort u nodig heeft én direct uw hang- en sluitwerk mee te bestellen. Voor het hang- en sluitwerk heeft u de keuze uit ‘standaard hang- en sluitwerk’ en ‘deluxe hang- en sluitwerk. Neem gerust contact op voor het bespreken van de mogelijkheden. Wij voorzien u graag van advies.

Een houten toegangspoort op maat laten maken

Dat smaken verschillen weten we allemaal. Daar spelen we bij Poort en Hekwerk dan ook graag op in. Met een houten toegangspoort op maat kunt u uw ideale toegangspoort bestellen. Zo weet u zeker dat deze volledig naar wens is. Kiest u voor een houten toegangspoort op maat? Dan kiest u voor service en kwaliteit. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we goed in te spelen op uw wensen en praktisch alles te realiseren. Voor meer informatie over onze houten toegangspoorten op maat vragen wij u contact op te nemen. Samen bespreken we dan uw wensen, de levertijd en een prijsopgave.

Houten toegangspoort kopen?

Wilt u direct een houten toegangspoort kopen? Of bent u op zoek naar aanvullende informatie? Neem dan gerust contact op via 0548-722071 of info@poortenhekwerk.nl. Onze producten liever eerst bekijken? Kom gerust langs. Het is wel handig om vooraf even te bellen aangezien wij veel onderweg zijn. Poort en Hekwerk is hét bedrijf op het gebied van houten toegangspoorten, houten landhekken, houten inrijpoorten, hang en sluitwerk poorten, accessoires en meer!