Bent u op zoek naar aanvullend hang en sluitwerk voor uw poorten? Dan bent u aan het juiste adres bij Poort en Hekwerk. Wij hebben jarenlange ervaring in de verkoop van houten poorten met aanvullend poortbeslag. Dankzij ons ruime assortiment is er altijd een bijpassend hang en sluitwerk voor uw poorten. Zowel standaard varianten als verstelbaar poortbeslag van hoge kwaliteit. Heeft u vragen over onze producten? Neem gerust vrijblijvend telefonisch contact op via 0548-722071. Onze medewerkers voorzien u graag van advies over het juiste hang en sluitwerk voor uw poorten.
hang-en-sluitwerk-poorten

Uitgebreid aanbod hang en sluitwerk voor landhekken, poorten en meer!

Bent u benieuwd naar ons assortiment hang en sluitwerk voor landhekken en meer? Bekijk ons aanbod eenvoudig online of kom langs. Onze mogelijkheden zullen u versteld laten staan. Om u een indruk te geven van de mogelijkheden op het gebied van hang en sluitwerk voor poorten, geven we u graag een overzicht. Zoals u hieronder ziet, is er genoeg keuze op het gebied van hang en sluitwerk. 

  • Verstelbaar poortbeslag
  • Grondhendel
  • Valbeugel
  • Afhangset
  • Zwaar poort gehengen
  • Verstelbare oogbout
  • Overslaggrendel
  • Boerenklinkstel

Het liefst zo snel mogelijk uw nieuwe hang en sluitwerk poorten kopen? Bestel uw gewenste producten eenvoudig online. Wij sturen het dan zo snel mogelijk op!

Meer dan alleen hang en sluitwerk voor poorten kopen

Al ons hang en sluitwerk voor poorten is in de meeste gevallen ook te gebruiken voor houten landhekken, toegangspoorten en inrijpoorten. Ideaal! Met het poortbeslag van Poort en Hekwerk heeft u multifunctioneel hang en sluitwerk van uitstekende kwaliteit te pakken. Twijfelt u of een bepaald scharnier of poortbeslag op uw nieuwe hek past? Neem dan gerust contact op voor vrijblijvend advies. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van poorten en poortbeslag, hebben wij altijd een oplossing voor u. Hang en sluitwerk voor uw poorten kopen? Kies Poort en Hekwerk!

Direct hang en sluitwerk poorten kopen? Kies Houtproduct.com

Heeft u aanvullende vragen? Of wilt u direct uw hang en sluitwerk voor poorten kopen? Neem dan vrijblijvend contact op voor advies en mogelijkheden. Wij zijn gevestigd in Holten waar u eventueel uw hang en sluitwerk voor poorten ook kan afhalen. Bel vooraf even naar 0548-722071 zodat u zeker weet dat wij er zijn. Voor u het weet zit uw nieuwe hang en sluitwerk op uw poort!