Bent u op zoek naar een elektrische poortopener? Bij Poort en Hekwerk vindt u poortopeners die met één druk op de knop de poort openen. Voor een optimaal bedieningsgemak bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Onze elektrische poortopener is dan ook eenvoudig te installeren en te gebruiken. Daarnaast vindt u bij ons ook overige onderdelen die u kunt gebruiken voor uw poort. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

elektrische-poortopener

Optimaal bedieningsgemak

Is uw poort nog niet geautomatiseerd? Dan wordt het tijd voor een elektrische poortopener! Deze poortopener zorgt namelijk voor een optimaal bedieningsgemak. Vanuit de auto kunt u met één druk op de knop uw poort openen. De elektrische poortopener kan namelijk vanaf een afstand geopend worden, zodat u niet uit hoeft te stappen om de poort te openen. De elektrische poortopener kan zelfs ingesteld worden op uw smartphone door middel van een ingebouwd WIFI systeem!

Soorten elektrische poortopeners

De elektrische poortopener is in verschillende uitvoeringen te krijgen. Zo hebben wij schuifhekopeners, die geschikt zijn voor uw schuifhek of schuifpoort. Daarnaast hebben wij een elektrische poortopener voor uw garage. Als laatste hebben wij de normale poortopeners die geschikt zijn voor uw hek of poort. Naast de elektrische poortopener die u bij ons kan krijgen voor uw hek of poort, bieden wij ook diverse accessoires aan die hierop aansluiten! Neem gerust eens een kijkje op de website en bekijk het assortiment.

Complete hekaandrijving

Wanneer u besluit om de elektrische poortopener bij Poort en Hekwerk te kopen, kunt u een complete hekaandrijving verwachten. Wij leveren de elektrische poortopener standaard met 2 afstandsbedieningen, zodat u deze altijd als reserve heeft liggen. Wij leveren uitsluitende hekopeners van hoge kwaliteit. Dit betekent dat de elektrische poortopener niet instabiel wordt of vormen van roest zal gaan krijgen. U krijgt bij de elektrische poortopener een handleiding die u kunt gebruiken voor de installatie van dit product. We informeren u graag verder over de hekopeners van Poort en Hekwerk!

Elektrische poortopener kopen? Poort en Hekwerk staat klaar!

Welke elektrische poortopener wilt u graag kopen voor uw poort of hek? Wij hebben diverse poortopeners die in een complete kit geleverd worden. Bij Poort en Hekwerk bent u verzekerd van optimaal bedieningsgemak en hoge kwaliteit. Heeft u vragen of wilt u graag advies? Neem dan gerust contact op via 0548-722071 of info@poortenhekwerk.nl. Uw elektrische poortopener kunt u eenvoudig kopen bij Poort en Hekwerk!