Heeft u een houten landhek nodig in of in de buurt van Holten? Zoek dan niet verder, want Poort en Hekwerk heeft wat u zoekt. Onze stevige landhekken van zeer goede kwaliteit zijn perfect om te dienen als doorgang naar uw woonerf of weiland. Poort en Hekwerk biedt u vele mogelijkheden. Wij produceren de houten landhekken zelf en kunnen deze daardoor op gewenste lengte voor u maken in Holten. Leer hieronder meer over onze landhekken of bestel direct een houten landhek voor uw stuk land.
houten-landhek-holten

Koop houten landhekken in Holten van stevige kwaliteit

Al onze houten landhekken worden in Holten gemaakt van Slavonisch eikenhout. Dit hout staat bekend om zijn robuustheid, hoge kwaliteit en duurzaamheid. Het is een van de betere soorten eikenhout. Het Slavonisch eikenhout komt uit Oekraïne en Rusland weg. Rechtstreeks vanaf de fabrikant naar ons. De bomen waar dit hout van wordt gemaakt, groeien langzaam. Dit zorgt voor een houtsoort van erg goede kwaliteit. Koopt u een houten landhek van Poort en Hekwerk in Holten, dan weet u zeker dat u kiest voor kwaliteit.

Zelf een houten landhek maken van sterk hout

Bent u van plan om zelf een houten landhek te maken? Ook daar helpen wij u graag mee door u te voorzien van stevige eiken palen. Deze kunt u makkelijk bij ons bestellen via onze website. Natuurlijk zijn deze houten palen niet alleen geschikt voor een houten landhek in Holten, maar ook voor een houten inrijpoort of andere klussen. Natuurlijk is uw houten landhek nog niet af met alleen de eiken palen. Bestel ook uw hang- en sluitwerk voor uw houten landhek in Holten bij ons!

De producten van Poort en Hekwerk

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het maken en leveren van stevige eikenhouten producten. Denkt u aan onze houten landhekken in Holten, maar ook inrijpoorten en speciale afrasteringen. Maar dat is niet het enige. U kunt bij Poort en Hekwerk ook terecht voor uw tuinmeubilair, accessoires en automatisering. Kijk gerust rond op de website en ontdek al onze producten. Benieuwd naar wat wij al hebben mogen plaatsen? Kijk dan bij de fotogalerij.

Houten landhek plaatsen in Holten

Wilt u uw houten landhek van Poort en Hekwerk ook door ons in Holten laten plaatsen? Dat kan! Ook het hek meteen aansluiten op de bestelde automatisering is mogelijk. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Neem contact op door te bellen naar 0548-722071 of te mailen naar info@poortenhekwerk.nl Uw vraag stellen of een offerte aanvragen voor een houten landhek in Holten is geheel vrijblijvend.