Bent u op zoek naar een automatische poortopener voor uw hek? Wij van Poort en Hekwerk weten raad! Maak het uzelf eenvoudig door met één klik op de knop uw poort te openen. Voor ieder hek of vleugel hebben wij een automatische poortopener beschikbaar die uw hek binnen een paar seconden opent. Koppel de poortopener ook met uw smartphone, zodat u dit met uw telefoon kunt bedienen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Hekopeners voor het automatisch openen van uw hek

Bij Poort en Hekwerk vindt u diverse soorten hekopeners die uw hek automatisch openen. Vanuit uw auto, de fiets of eventueel vanaf uw scootmobiel is het eenvoudig om het hek te openen. De automatische poortopeners hebben wij zo ontworpen dat deze makkelijk te bedienen zijn en dat u uw poort binnen een straal van 3 meter al kan openen.

automatische-poortopener

Toepasbaar op uw poort!

De automatische poortopeners zijn op verschillende poorten toepasbaar. Zo kunt u openers vinden voor vleugelpoorten of draaihekken. Daarbij laten we u ook graag kennis maken met onze schuifhekopeners of garagedeuropeners. Ook hiervoor geldt dat uw uw schuifhek of garage met één druk op de knop kunt laten openen. Deze automatische hekken opener is dus perfect wanneer u voor optimaal gemak gaat! Bekijk daarom meteen ons assortiment.

Een complete poortopener kit

Bij ons kunt u kwaliteit verwachten! Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat u nodig hebt bij het hebben van een poort. De automatische poortopeners mogen hier dan ook zeker niet in ontbreken. Wanneer u automatische poortopeners gaat kopen bent u verzekerd van een complete kit! Wij leveren de hekopeners met afstandsbediening en handleiding. U krijgt bij uw automatische poortopener 2 afstandsbedieningen, zodat u er altijd een reserve heeft. In de handleiding staat precies uitgelegd hoe u de poortopeners toe kunt passen op uw poort of hek. Heeft u echter vragen? Dan staan wij graag voor u klaar om u te helpen!

Automatische-poortopener-pw530wifi

Nu uw automatische poortopener kopen!

Wilt u gaan voor optimaal gemak? Dan bent u vast op zoek naar het kopen van een automatische poortopener. U kunt bij Poort en Hekwerk kiezen uit diverse automatische poortopeners kiezen die toepasbaar zijn op uw poort of hek. We helpen u dan ook graag verder met de juiste keuze! Bekijk gerust ons assortiment en ga voor de ideale automatische poortopener om te kopen!